Baas over eigen tijd - Premium

Baas over eigen Tijd is een online cursus die jou voorziet van een systeem om meer gedaan te krijgen in minder tijd, zodat je eindelijk weer uren terugkrijgt voor de projecten en mensen die er echt toe doen.


de grootste voordelen op een rij

 • je hoeft je niet te verplaatsen. Deze cursus volg je vanachter je computer, op de momenten die jou uitkomen.
 • je bepaalt zelf het tempo. Er is een planning waarmee je op een kleine drie weken klaar kunt zijn, maar als je dat wilt kun je sneller of trager volgen.
 • de volledige cursus blijft beschikbaar, zodat je het materiaal kunt herbekijken zo vaak als jij dat wilt.
 • je kunt als premiumlid deel uitmaken van onze exclusieve Baas Over Eigen Tijd-Facebookgroep, waarin we met allemaal lotgenoten samen onze ervaringen delen

Dit krijg je

 • meer dan twee en half uur video, in de vorm van motiverende babbels, inspirerende presentaties en case studies waarin we al onze ervaring delen. Ook te bekijken op je telefoon of tablet. No holding back!
 • een tried and tested systeem dat je voor de rest van je leven zal dienen om de dingen gedaan te krijgen die jij belangrijk vindt
 • een road map voor succes
 • een lijvig werkboek met worksheets, cheatsheets, voorbeelden en massa’s inspiratie om zelf aan de slag te gaan
 • onze jarenlange ervaring, gebundeld in zes modules met in totaal 35 lessen, die je volledig op je eigen tempo kunt doornemen
 • de mogelijkheid om lid te worden van onze private Baas Over Eigen Tijd-Facebookgroep, waarin we je samen met andere deelnemers gaan aanmoedigen om eindelijk weer controle te krijgen over jouw tijd
 • hulp bij het bepalen van jouw prioriteiten
 • onze fenomenale bonuskoffer, waarin we al onze favoriete tools uit de doeken doen en jou vertellen hoe wij ze op dagelijkse basis inzetten om meer gedaan te krijgen op minder tijd

Begin nu!Overzicht van de cursusFrequently Asked Questions


Hoe gaat dat praktisch in zijn werk, zo’n online cursus?
Heel eenvoudig: je krijgt toegang tot een online platform waar al het cursusmateriaal (video’s, blogs, e-books, werkboek,…) verzameld wordt. Vervolgens log jij in op die momenten die voor jou passen om de cursus te volgen en consumeer jij onze content naar believen. Je kan zoveel keer als wenselijk opnieuw kijken, lezen, downloaden,… als je wil (zelfs als dat betekent dat je onze kop binnen de kortste keren kotsbeu gezien bent).
Ik ben geen ondernemer/freelancer. Ga ik iets hebben aan Baas Over Eigen Tijd?
Je hoeft zeker geen ondernemer/freelancer/zelfstandige te zijn om iets te hebben aan onze cursus. We bieden een zelf-ontwikkeld, van-A-tot-Z-productiviteitssysteem aan. De overgrote moot van technieken en methoden die we aanreiken kan je perfect implementeren als je voor een baas werkt. Wel is het zo dat, als je voor jezelf werkt, je nog net iets meer het onderste uit de kan kan halen omdat je nu eenmaal zelf de knopen doorhakt en in principe zelf je werk en leven inricht zoals jij dat wil. Ben je een werknemer, dan zal veel afhangen van je eigen motivatie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en je bereidheid om met je baas en collega’s een open dialoog hierover te hebben. Maar hé, welke baas staat nu niet open voor productiviteitswinst bij zijn/haar team?
Voor wie is Baas Over Eigen Tijd?
Baas Over Eigen Tijd is er voor ondernemers, freelancers en andere professionals die er hun buik van vol hebben om nooit of te nimmer toe te komen aan de dingen en mensen die er écht toe doen. Die nog nooit het einde van een to-do-lijst van dichtbij zagen. Die eeuwig op zoek zijn naar een betere balans in hun leven. En die op zoek zijn naar meer vrijheid en voldoening, zowel op het werk als in hun privé-leven.
Wat maakt Baas Over Eigen Tijd anders of beter dan andere tools, planners,… die meer productiviteit beloven?
De beste planner ter wereld helpt je geen sikkepit vooruit als je niet eerst een waterdicht systeem hebt om alle dingen die je moet doen te organiseren. Hetzelfde met de meest gesofisticeerde app. Zonder systeem heb je niks aan shiny, maar verleidelijke objecten en shortcuts. Baas Over Eigen Tijd zorgt voor dat systeem.
Is Baas Over Eigen Tijd gebaseerd op Getting Things Done (‘GTD’)?
Getting Things Done van David Allen is dé klassieker in de canon der productiviteit. Ook wij hebben er ons voordeel mee gedaan en in de cursus zit dan ook een basis GTD vervat. Maar net zoals wij zelf ervaren hebben (want ja, àlles wat we in onze cursus gestopt hebben, hebben we zelf uitvoerig getest), is GTD als je het heel letterlijk toepast best ingewikkeld en daarom lastig om vol te houden. Precies wat wij niet willen in ons productiviteitssysteem dus. De Baas Over Eigen Tijd aanpak is anders. Want onze bedoeling is niet dat je noodzakelijk méér dingen gedaan krijgt. We willen je helpen om meer te bereiken in je leven door minder te doen. Door te focussen op de juiste dingen. Daarom hebben we het ook zo eenvoudig mogelijk gehouden. Je hoeft geen complexe procédés te volgen of met speciale tools te werken. Heel ons systeem is zelfs tool-onafhankelijk! Onze cursus geeft je een volledig nieuw systeem én een nieuwe manier om aan te kijken tegen productiviteit en time management.
Hoe verschilt deze cursus van de Productivity Friday die jullie met Werk & Leven hebben georganiseerd?
Onze Productivity Friday was een live workshop van een tweetal uur, heel specifiek over batching en themadagen. Voorlopig hebben we geen plannen meer om nog live workshops te organiseren. In Baas Over Eigen Tijd komen batching en themadagen ook aan bod, vrij uitgebreid zelfs, maar ze maken er deel uit van een totaal plaatje, van een groter systeem. Het zijn maar een paar stappen van de roadmap naar meer productiviteit.
Geven jullie voorbeelden en praktische informatie of is de cursus louter theoretisch?
Onze opzet is om jullie zoveel mogelijk concrete handvaten en praktische informatie aan te reiken. Theorie om de theorie, daar doen wij niet aan mee. Hier en daar zit er een stukje in, maar dat is dan louter omdat we het op die plekken belangrijk vinden om je de bredere context mee te geven. Alles wat we jullie leren in de cursus hebben we zelf proefondervindelijk getest en goed bevonden.
Hoeveel tijd heb ik nodig om de cursus door te nemen?
Goede vraag! We hebben voor jou een concreet plan opgesteld waarmee je met zo’n 30 minuten gedurende 18 dagen de volledige cursus kan doornemen. Als je meer van het bingende type bent, dan kan je het ook op een paar namiddagen afwerken. As you wish.
Ik heb het nu al zo druk en tijd te kort! En dan moet ik nog eens tijd vinden voor deze cursus…
Bekijk het zoals beursgoeroe Warren Buffett het zou doen: het is één keer investeren, om er daarna ruimschoots de vruchten van te plukken. Eén keer een stuk van je tijd opofferen om het voor eens en altijd onder de knie te krijgen en bakken van je kostbare tijd terug te winnen. We hebben het alvast zo efficiënt en behapbaar mogelijk voor je gemaakt én dankzij onze cursus verlies je zelf niet verder tijd met het testen van 101 technieken en tools op je zoektocht naar de Heilige Graal van de Productiviteit.
Ik ben een man. Mag ik mij ook inschrijven?
We hebben deze cursus gemaakt met vrouwen in gedachten. Onze missie is om vrouwen te empoweren en om hen zo hun kostbare tijd terug te geven. Dit gezegd zijnde: wij zijn helemaal voor gelijkheid en zijn wel de laatsten die iemand gaan discrimineren op basis van het geslacht dat hij of zij (al dan niet toevallig) blijkt te hebben. Dus: ben jij een man die helemaal klaar is om meer tijd te maken voor de dingen en mensen die er écht toe doen? En kan je tegen de occasionele feministische strijdkreet, random dansjes en een roze font, be our guest. You’re very welcome.
Hoe schrijf ik me in?
Door op de buttons op deze pagina te klikken en te betalen met een kredietkaart.
Ga ik feedback krijgen tijdens de cursus?
Als je technische problemen hebt kan je via mail terecht op [email protected] Als je intekent voor het bonuskoffertje kan je bovendien met al je inhoudelijke vragen, bekommernissen, wensen, verlangens, opmerkingen, verzuchtingen en ontboezemingen terecht in onze besloten community van Tijdsbazen. Daar kan je trouwens niet alleen iets opsteken van ons of bij ons komen uithuilen als er eens een wiel afdraait, maar ook ervaringen uitwisselen met gelijkgestemde cursisten.
Kan ik een factuur krijgen?
Zeker! Mail ons even op [email protected] en we brengen dat in orde.

Begin nu!